Vanajanlinnan Joulu ja Uusivuosi

Kiireetön joulunvietto upeassa linnamiljöössä odottaa! Rantasaunamme on varattu jouluvieraiden käyttöön ja herkullinen joulupöytä on katettu. Historiallinen linna ympäristöineen tarjoaa rauhallisen joulutunnelman. Viimeisiä paikkoja viedään!

Lue lisää ja varaa oma joulupakettisi >>

Rentouttavan joulunvieton jälkeen on aika suunnata ajatukset vuodenvaihteeseen ja Vanajanlinnan Uudenvuoden Megabileisiin. Vuosi vaihtuu ikimuistoisesti to 31.12.! Monipuolista artistikattausta edustavat Spekti, Kim Herold, Jesse Kaikuranta sekä Rudi Rok. Illan kruunaa upea ilotulitus, jota pääset seuraamaan aitiopaikalta. Uudenvuoden bilepakettia voit  täydentää lisäksi hyvällä ruoalla ja majoituksella.

Varmista paikkasi vuoden huikeimpiin bileisiin >>

Vanajanlinnan verkkokauppa on auki!

Klikkaa itsesi uuteen verkkokauppaamme, josta löydät nyt lahjakorttivaihtoehdot kaikkiin tilanteisiin!
Vanajanlinnan lahjakortti on toivottu lahja myös tänä jouluna, joka varmasti ilahduttaa saajaansa.
Valitse valmiista pakettivaihtoehdoistamme tai valitse lahjakortti sopivalle summalle.  

Verkkokauppaan ostoksille >>

Seuraa Vanajanlinnaa somessa!

Vanajanlinna löytyy somesta seuraavissa kanavissa: Facebook, Twitter, TripAdvisor ja  Pinterest. Seuraa Vanajanlinnaa ja varmistu, että olet ajan tasalla viimeisimpien uutisten ja tarjousten osalta, jotka saattavat ilmestyä vain näissä kanavissa. Facebookissa on avoinna Vanajanlinnan suosittu joulukalenteri, jonka luukkuihin kätkeytynee upeita etuja. Tervetuloa seuraamaan meitä ja muista #vanajanlinna!

Facebook >>      Twitter >>      TripAdvisor >>     Pinterest >>     Vanajanlinnan joulukalenteri >>

Vanajanlinnan itsenäisyyspäivän aaton juhlat 2015

Vanajanlinnassa juhlittiin itsenäisyyttä ennakkoon jo 18. kerran 5.12.2015 iloisissa tunnelmissa. Linnan juhlat ovat vuosittainen perinne ja yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista Linnalla. Kuvassa Vanajanlinnan henkilökunta valmiina vastaanottamaan vieraita. Tuttuun tapaan juhlavieraat viihtyivät kuohujuoman, seuran ja musiikin siivittämänä. Tänäkään vuonna juhlasta ei pukuloistoa tai rennon loistokasta menoa puuttunut!

Juhlatunnelmaa voi kurkata vielä lisää Facebookista >>

vanajanlinnagroup.fi
vanajanlinna@vanajanlinna.fi
0600 550 120
0,8 €/min+pvm/mpm

Mikäli et enää jatkossa halua vastaanottaa sähköpostiviestejämme voit peruuttaa viestit "Peruuta tilaus" -sivulta.